Trikalascore

Τέλος χρόνου και τέλος υπομονής

Τα χρονικά περιθώρια έχουν σφίξει πλέον σα θηλειά τον ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετικά δεινή θέση, μετά και τα δεδομένα της συνέλευσης της Πέμπτης.

Δυστυχώς, για τους κυανέρυθρους, ούτε απαρτία υπήρξε προκειμένου να προχωρήσουν σε αρχαιρεσίες ανάδειξης νέας διοίκησης, αλλά ούτε εμφανίστηκε και κάποιος από το μπλοκ των ενδιαφερομένων στο χώρο της συνέλευσης (Μαντζανάς,Καγιούλης), αλλά και ούτε και κάποιος δικηγόρος τους, κάτι το οποίο είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι θα συνέβαινε σήμερα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι δύο άνδρες που αρχικά συμφώνησαν σε κάποια πράγματα, δεν ήρθαν σε τελική και ολοκληρωτική συμφωνία ακόμη, για το πως θα διοικηθεί ο ΑΟ Τρίκαλα και κυρίως το οικονομικό σκέλος και τα χρήματα που θα πρέπει να βάλει η κάθε πλευρά.

Μοιραία λοιπόν, τα λιγοστά μέλη που έδωσαν και σήμερα το παρόν αποχώρησαν με απογοήτευση, αλλά και εκνευρισμό πλέον για όλο αυτό που συμβαίνει, με την ομάδα να παραμένει ακέφαλη, ενώ βρισκόμαστε πλέον στις 12/7 και το περιθώριο για να δηλωθεί ο ΑΟ Τρίκαλα, είτε στη Γ’ Εθνική, είτε στο τοπικό είναι η 19η Ιουλίου.

Η επόμενη συνέλευση ορίστηκε για την Τρίτη 16 Ιουλίου και ώρα 9μ.μ. και όπως γίνεται κατανοητό εάν και εκεί δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη η ομάδα πηγαίνει αυτομάτως πρωτοδικείο και θα καταστεί δύσκολη ακόμη και η παρουσία της σε κάποιο πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Και εδώ που τα λέμε πόσοι φίλαθλοι θα βρουν τα κουράγια να βρεθούν σε ακόμη μία συνέλευση, βλέποντας την κατάληξη που είχαν οι προηγούμενες;

Ελπίζουμε για το καλό της ομάδας, ότι έστω θα υπάρξει την Τρίτη η απαιτούμενη απαρτία και θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 13μελούς διοίκησης που κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει να τρέξει την ομάδα στην Α’ Ερασιτεχνική, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή, όπως και οι ακαδημίες της.

 

Related posts

Κράτησε τον “Bomber” Μπαρούτα ο ΑΟ Πρίνους, συνεχίζουν και οι Αλεξίου, Καλογράνας, Ακρίβος

admin

Θανάσης Λιούτας: Αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που είχαν προκύψει από το monitoring

admin

Δείτε εδώ σε LIVE STREAMING το ντέρμπι της Β’ ΕΠΣΤ Κεραυνός Βασιλικής-Δόξα Χρυσομηλιάς

admin