Trikalascore

Απογοητευτική προσέλευση, στιγμές έντασης, κανείς ενδιαφερόμενος και ξανά πρόταση για τοπικό

Μπορεί κατά τη σημερινή συνέλευση των μελών του ΑΟ Τρίκαλα για διαδικαστικούς λόγους να μην πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες, ωστόσο,  υπήρξε αρκετό παρασκήνιο.

Κατ’ αρχήν οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές: Μετρημένοι στα δάκτυλα για μία ακόμη φορά οι παρόντες στο χώρο της συνέλευσης, δείγμα της πολύ μεγάλης απαξίωσης που εξακολουθεί να υπάρχει στις τάξεις των Τρικαλινών φιλάθλων, κάτι που σίγουρα έχει αίτια, αλλά δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε.

Οι εικόνες αυτές είναι λογικό να αποθαρρύνουν και τον όποιο επενδυτή μπορεί να ενδιαφέρεται σοβαρά να επενδύσει στα Τρίκαλα, διαπιστώνοντας ότι η στήριξη που θα έχει θα είναι πάρα πολύ μικρή έως ανύπαρκτη.

Από κει και πέρα κατά τη διάρκεια της συνέλευσης δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης, ανάμεσα σε μέλη , ενώ από πλευράς της απερχόμενης διοίκησης του Ερασιτέχνη ακούστηκαν έντονα παράπονα για την κριτική που εξακολουθεί να τους ασκείται.

Στην ταμπακιέρα τώρα: Ούτε ένας εκ των δύο θεωρητικά ενδιαφερόμενων δε βρέθηκε στην αίθουσα. Ο Καγιούλης προφανώς και έχει αποχωρήσει οριστικά από το κάδρο.

Ο Μαντζανάς , ο οποίος από το μεσημέρι και μετά έδειξε να επαναφέρει το ενδιαφέρον του ήταν επίσης απών, με τον ίδιο να επικαλείται απουσία εκτός Τρικάλων για επαγγελματικούς λόγους.

Στο διά ταύτα: Αν μέχρι και την Πέμπτη δεν υπάρξει κάποιος ενδιαφερόμενος , αποφασίστηκε να οριστεί 13μελής διοίκηση στον Ερασιτέχνη, η οποία άμεσα θα τρέξει την ομάδα, πιθανότατα στο τοπικό και όχι στη Γ’ Εθνική.

Μάλιστα, υπήρξε και συγκεκριμένη πρόταση για κάθοδο της ομάδας στην Α’ Ερασιτεχνική, κάτι που μέχρι και πριν μερικές ημέρες δεν ήθελε κανείς να ακούει, θεωρώντας το ορθώς ως κάτι υποτιμητικό, να επιλέξεις τον οικειοθελή υποβιβασμό, αλλά μπρος στο φάσμα του αφανισμού της ομάδας και των ακαδημιών της από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, ίσως και να αποτελεί πλέον μονόδρομο.

Περισσότερα την Πέμπτη…

Related posts

Διαιτητικό: Απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα – Δικαίωμα ψήφου και χωρίς Μητρώο!

admin

Στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα η Κωνσταντίνα Δρούγκα του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΑ

admin

Με απόφαση Κώστα Σκρέκα έργα 20 εκατ. ευρώ στις ΔΕΥΑ Τρικάλων και Πύλης

admin