Trikalascore

Λύση συνένωσης Αμπελακίων και Άγιαξ

Μετά από έξι όμορφα και δημιουργικά χρόνια που πορεύτηκαν μαζί, τα σωματεία των Αμπελακίων και του Ajax Trikala, θα συνεχίσουν το έργο τους ατομικά και όχι από κοινού αυτή τη φορά.

Τα δύο σωματεία έχουν λάβει την απαιτούμενη αθλητική αναγνώριση και είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Θα συμμετάσχουν κανονικά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Τρικάλων, όπως κάνουν εδώ και χρόνια, αλλά αυτή τη φορά θα έχουν διαφορετική γραμμή πλεύσης.

Στο σωματείο των Αμπελακίων υπεύθυνος παραμένει ο εδώ και χρόνια πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Γεωργομάνος, που θα έχει κι άλλα άτομα στο πλευρό του για τη νέα σεζόν.

Στο σωματείο του Ajax Trikala, υπεύθυνοι θα είναι ο Άκης Βαΐου, ο Κυριάκος Κρεμμυδιώτης και ο Βαγγέλης Μπρισίμης.

Οι υπεύθυνοι πήραν την απόφαση από κοινού, για το καλό των ομάδων και κρατάνε τα δυνατά συναισθήματα που σφράγισαν αυτή την ένωση τα τελευταία έξι χρόνια. Η συνεργασία σε ό,τι χρειαστεί στο μέλλον ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένη.

Related posts

Πρόγραμμα και διαιτησίες στο Ερασιτεχνικό

admin

Συγκίνησε η συμμετοχή του γνωστού νεαρού ΠΑΟΚτσή Γιάννη Παπαστεφανάκη στο 15ο Ημιμαραθώνιο “Θανάσης Σταμόπουλος”

admin

Θετικά τα 18 από τα 202 rapid test που έγιναν δωρεάν στα Τρίκαλα

admin