Trikalascore

Bραδιές με ποιοτική Live μουσική αυτό το Καλοκαίρι στην “Κουίντα”

Το γνωστό κέντρο διασκέδασης “Κουίντα” που έχει περάσει σε νέα εποχή, όντας αναβαθμισμένο σε όλα τα επίπεδα και ανακαινισμένο και με μοναδική , εκλεκτή κουζίνα, υπόσχεται ένα αξέχαστο Καλοκαίρι στους θαμώνες της.

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες του δημοφιλούς μαγαζιού αποφάσισαν κάθε Παρασκευή και Σάββατο το πρόγραμμα στην “Κουίντα” να περιλαμβάνει Live μουσική και μάλιστα με μία ιδιαίτερα ποιοτική και γνωστή ορχήστρα.

Το μουσικό σχήμα θα απαρτίζουν ο Αχιλλέας Τσιακμάκης στο μπουζούκι, η Ειρήνη Καραβασίλη στα φωνητικά, ο Βάιος Κρικέλης στην κιθάρα και ο Ανδρέας Στέγας στην καλλιτεχνική επιμέλεια/πλήκτρα.

Η αρχή στα Live του μαγαζιού γίνεται από αυτό το Σάββατο 25/5 και το μαγαζί αναμένεται να κατακλυστεί από κόσμο απολαμβάνοντας αυτό το ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα.

 

Related posts

ΣΚΟΡΑΡΑΜΕ και με Σουλιώτη: Επιστροφή στα “κυανέρυθρα” για τον έμπειρο αμυντικό

admin

Eυαγγέλου: “Ξεκινήσαμε πολύ κακά, αλλά είχαμε και καλά διαστήματα στο ματς, να εκμεταλλευτούμε την έδρα”(VIDEO)

admin

Αναβολή των αυριανών αγώνων για τις Μικτές της ΕΠΣΤ

admin