Trikalascore

Ικανοποίηση Χρήστου Μιχαλάκη για το βόρειο τμήμα του Ε-65

Το Νότιο Τμήμα του αυτοκινητοδρόμου έχει μπει στην τελική ευθεία

Η θετική απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Βόρειο Τμήμα του Ε-65, αποτελεί μία εξαιρετική είδηση για το Νομό. Ένα εμβληματικό έργο για την Δυτική Θεσσαλία, και όχι μόνο, εξασφαλίζει τα κονδύλια για την ολοκλήρωσή του, δημιουργώντας νέες συνθήκες ανάπτυξης για τον τόπο μας.

Αυτή η θετική εξέλιξη έρχεται ως επιστέγασμα των συνεχών προσπαθειών της κυβέρνησης για την ολοκλήρωση του έργου, το οποίο έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα στον τομέα των Υποδομών και κατάφερε να πετύχει την χρηματοδότησή του. Ταυτόχρονα αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών μας, ως Νομός, να κερδίσουμε την θέση που δικαιούμαστε στο αύριο. Προσπάθειες επίμονες, που κράτησαν το θέμα στην πρώτη γραμμή, και έβαλαν ένα λιθαράκι, στις σημερινές σημαντικές εξελίξεις.

Το Νότιο Τμήμα του αυτοκινητοδρόμου έχει μπει στην τελική ευθεία και τώρα η υλοποίηση του Βόρειου Τμήματος έρχεται να ολοκληρώσει το έργο. Είμαι, βέβαιος, ότι οι διαδικασίες θα τρέξουν τάχιστα και ο Νομός θα αποκτήσει ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, που θα τον οδηγήσει στο μέλλον.

Related posts

Με τρεις αθλητές οι Pretorians του Ηarlem Fight Gym στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Grappling

admin

Τρεις ισχυρές προσθήκες στο Διγενή Νεοχωρίου

admin

Δυνατή προσθήκη στα ορεινά με Πατσιατζή Δημήτριο για τον Θοδωρή Χήρα

admin