Trikalascore

‘Eκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Κεραυνός Βασιλικής

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ποδοσφαιρικού σωματείου του Κεραυνού Βασιλικής στην ταβέρνα “¨η Χαρούλα”.

Το παρόν έδωσε η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ντάφο, η τεχνική ηγεσία και όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν συζητώντας κυρίως ποδοσφαιρικά και εστιάζοντας στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν την παραμονή της ομάδας στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Φάνηκε πάντως ότι υπάρχει πίστη σε όλους ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο Κεραυνός επέστρεψε φέτος στην πρώτη κατηγορία έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια και δίνει σκληρή μάχη για να σωθεί με αρκετές ακόμη ομάδες του 2ου ομίλου.

Related posts

Πρόεδρος Νέας Αρτάκης: “‘Εμπειρος προπονητής με προσωπικότητα ο Βαζάκας, απέρριψε προτάσεις από ισχυρά ονόματα στο επαρχιακό ποδόσφαιρο”

admin

Ισόπαλη στην Κοζάνη η Μικτή Κ14 της ΕΠΣΤ

admin

Αυτοί σφυρίζουν το ντέρμπι ‘Ικαροι-Αίολος/Γόμφοι

admin