Trikalascore

Στα Τρίκαλα η “μάχη της φανέλας”, στην Πάτρα ο κόσμος “ντοπάρει” τους παίκτες της Παναχαικής

Την ώρα που τις τελευταίες ημέρες στα Τρίκαλα αναλωνόμαστε στη…”μάχη της φανέλας”, την οποία κάποιοι λίγοι φροντίζουν να συντηρούν με εκατέρωθεν σχόλια στα social media, αναφορικά με τις νέες εμφανίσεις του ΑΟΤ και έχουμε ασχοληθεί ελάχιστα με το παιχνίδι της πρεμιέρας, στην Πάτρα, όπως διαβάζουμε ο κόσμος ντοπάρει τους παίκτες της Παναχαικής και σήμερα αναμένεται δώσει το παρόν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, για να εκφράσει τη στήριξή του.

‘Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του matchnews.gr:

Οι φίλοι της Παναχαϊκής θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά.
Το αίτημα τους προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Μπάρλο έγινε δεκτό και έτσι θα μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές και στον Νίκο Παπαδόπουλο, λίγες ώρες πριν από την σαββατιάτικη πρεμιέρα με τα Τρίκαλα (16/1, 14:45, ΕΡΤ 3).

Οι φίλαθλοι με αυτόν τον τρόπο θα επιδιώξουν να ντοπάρουν τους ποδοσφαιριστές, εκφράζοντας την στήριξη τους, μιας και το αυριανό παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ελέω πανδημίας.

Related posts

Τότε παίζει ο Α.Ο.Τ στην Ιεράπετρα-Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

admin

SL2: Την Πέμπτη ξεκαθαρίζει για προκήρυξη και άνοδο

admin

Ανασκόπηση 2021: Αναδιάρθρωση, καθυστερήσεις και μπάχαλο στη Super League 2

admin