Trikalascore

Προπόνηση στο στάδιο και αναχώρηση για Πάτρα

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Α.Ο Τρίκαλα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Παναχαική στην Πάτρα.

Οι κυανέρυθροι αναμένεται να παραταχτούν πάνοπλοι σε αυτό το σημαντικό ματς, όπου θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ξεκινήσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Η προετοιμασία του ΑΟΤ θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί, όταν και έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο δημοτικό στάδιο, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να κάνει τις τελευταίες δοκιμές και παράλληλα να τεστάρει αυτούς που προορίζει για βασικούς στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Εν συνεχεία, οι κυανέρυθροι θα ξεκινήσουν το ταξίδι για την Αχαία και αύριο θα διανυκτευρεύσουν στο ξενοδοχείο “Αστήρ” που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας.

Related posts

Aποτελέσματα-βαθμολογία στη Super League2 (Βόρειος όμιλος)

admin

Kορονοιός:Σοκαριστικά τα στοιχεία – 108 θάνατοι, 522 οι διασωληνωμένοι και 2.311 νέα κρούσματα

admin

Οι λόγοι που το παιχνίδι της Τετάρτης με τους Φιλιάτες είναι ιδιαίτερα κομβικό για τον ΑΟ Τρίκαλα

admin