Trikalascore

Από τον ΑΟ Τρίκαλα στον ΑΣ Μετέωρα ο Μαρούδας

Ο ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 26χρονο επιθετικό Αναστάσιο Μαρούδα ο οποίος είχε αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία και πάλι με τα χρώματα της ομάδας μας την διετία 2017-2019. Ξεκίνησε από την ομάδα νέων του Πανιωνίου και κατόπιν έπαιξε σε Αχαρναϊκό (football league), Εθνικός Πειραιώς (Γ Εθνική), Αιγάλεω (football league) ΑΟ Σελλάνων (Γ Εθνική), ΑΣ Μετέωρα (άνοδος Γ’ Εθνική) , Ολυμπιακός Βόλου (football league), Ασπρόπυργος (football league), ΑΟ Kαραβάς (Γ Εθνική), ΑΟ Τρίκαλα (Γ’ Εθνική).

Ακόμη διαθέτει και διεθνή καριέρα καθώς έχει αγωνιστεί στις Ιταλικές ομάδες Σοριάνο και Ματέρα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε η νέα του θητεία στην ομάδα μας να είναι ανάλογη της προηγούμενης κι ακόμη καλύτερη.

Related posts

«Η Ελλάδα πρωτοπορεί στον πυρήνα της Ευρώπης» τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας στο Συνέδριο του Economist παρουσία του Ολάντ

admin

Συνεχίζει κανονικά ο Μαγνησιακός – Αυτοί αποχώρησαν, τα δεδομένα με Θεοδώρου

admin

‘Εντεκα ανανεώσεις στον Κεραυνό Βασιλικής

admin