Trikalascore

‘Ομορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό με λαχταριστές λιχουδίες στο κατάστημα Τάτσιος(PICS)

Το κατάστημα Τάτσιος που βρίσκεται στο 3ο χλμ Τρικάλων-Πύλης, πριν τη γέφυρα του Καραβόπορου, παραδοσιακά αυτό τον καιρό έχει την τιμητική του καθώς ενόψει των Εορτών παρασκευάζει λαχταριστά γλυκίσματα, σιροπιαστά που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Το κατάστημα Τάτσιος έχει φορέσει τα γιορτινά του και καθημερινά υποδέχεται πολύ κόσμο, ανθρώπους που έχουν συνδυάσει την εκεί παρουσία τους, με το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου εδώ και χρόνια.

Παράλληλα, με την πραγματοποίηση του Μύλου των Ξωτικών αυτό τον καιρό στην περιοχή, για τους εκατοντάδες επισκέπτες που καθημερινά πηγαίνουν προς τα ορεινά του νομού το εν λόγω κατάστημα προσφέρεται για μία μικρή στάση, προκειμένου να προμηθευτούν τα παραδοσιακά γλυκά, λαχταριστό χαλβά και όσοι επιθυμούν να απολαύσουν ποιοτικό καφεδάκι, κάθε είδους σνακ, αλλά ακόμη και ποιοτικό γύρο.

Το όμορφο θαλπωρικό περιβάλλον και η άριστη φιλοξενία των ανθρώπων του μαγαζιού πραγματικά θα σε εντυπωσιάσει.

Κατάστημα Τάτσιος: Επιβάλλεται να κάνεις μία στάση περνώντας από το 3ο χλμ Τρικάλων-Πύλης και θα αποζημιωθείς και με το παραπάνω.

Related posts

«ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑ» Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στα ΤΡΙΚΑΛΑ στο ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΦΡΟΥΡΙΟ» την Πέμπτη 6/7 στις 8:30μ.μ.

admin

Τα είπε με Coach Μπαρτζώκα στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης

admin

Θανάσης Λιούτας: Μέγιστος και πάντα αποφασιστικός ο στόχος της στήριξης της τοπικής μας οικονομίας

admin