Trikalascore

1 χρυσό, ένα αργυρό και σημαντικές διακρίσεις για τους Pretorians του Harlem Fight Gym στο Παγκόσμιο ΜΜΑ(PICS)

Eντυπωσιακή η Εθνική Ελλάδος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΜΑ που έλαβε χώρα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης από 26 Σεπτεμβρίου- 1 Οκτωβρίου.

Η Εθνική Ελλάδος τερμάτισε τέταρτη κατακτώντας 18 μετάλλια συνολικά εκ των οποίων 2 χρυσά 5 αργυρά και 11 χάλκινα.

Από την πόλη των Τρικάλων πήραν μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Κωσταντίνος Γεροδήμος που στέφθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Δημήτρης Τζουβάρας πήρε το αργυρό μετάλλιο, ο Φίλιππος Κωστόπουλος και Θανάσης Μπάρδας τερμάτισαν στην 5η θέση.

Και οι τέσσερις αθλητές προπονούνται μαζί στους Pretorians Τρικάλων, στο Harlem Fight Gym, με προπονητή το Θανάση Μήτσιο που διετέλεσε προπονητής και στην Εθνική ομάδα.

Related posts

ΑΟ Τρίκαλα-Διγενής Νεοχωρίου: Την Τετάρτη στον 49ο τελικό κυπέλλου ΕΠΣΤ, στο “Β. Καρακίτσιος”

admin

Οι ‘Ικαροι νίκησαν τον Αίολο Β’ στην πρεμιέρα του Παιδικού

admin

Τα αποτελέσματα της Β’ Ερασιτεχνικής

admin