Trikalascore

Το «δράμα» της SL2 κάνει το γύρο της Ευρώπης

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό τράβηξε την προσοχή μιας αυστριακής εφημερίδας, που έκανε ρεπορτάζ για τα δεδομένα και επικοινώνησε με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη για περισσότερες λεπτομέρειες.
Όπως αναγνωρίζει η αυστριακή «Wiener Zeitung», η Super League 2 είναι η μόνη επαγγελματική κατηγορία στην Ευρώπη που δεν έχει επιστρέψει στα γήπεδα. «Το ελληνικό δράμα», τιτλοφορείται το σχετικό θέμα, και η σύνδεση με την Δόξα… Δράμας, έρχεται αμέσως και με τη βοήθεια του Βασίλη Κουτσιανικούλη.
Οι ρυθμίσεις της πολιτείας, η οριακή κατάσταση για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οικονομικό αδιέξοδο των συλλόγων και το ψυχολογικό συν τοις άλλοις αδιέξοδο των ποδοσφαιριστών των 32 ΠΑΕ εκτός Super League, όλα περνούν από το «κόσκινο» του αυστριακού Μέσου.
Την περιγραφή βοηθά ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τη Δόξα Δράμας όμως ακόμη δεν έχει αγωνιστεί μαζί της. Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στις 8 Μαρτίου και, όπως παραδέχεται, «ήταν τόσο παλιά που οριακά το θυμάμαι ακόμη».
«Το ωμό μήνυμα είναι το εξής: “Όποιος προπονείται θα τιμωρείται”. Απίστευτο. Αυτό μας εξασθενεί. Σωματικά, ψυχολογικά. Είναι καταστροφικό για τα σώματα μας. Και όλο αυτό είναι καταστροφικό και για την ψυχή επίσης. Ζούμε σε ένα χάος», πρόσθεσε ο Έλληνας παίκτης, πριν σχολιάσει και την οικονομική κατάσταση: «αυτό που συμβαίνει πλέον στους συλλόγους από οικονομικής πλευράς είναι απίστευτο. Κανένα άλλο σχόλιο».

Related posts

Κλείνει για τρεις μέρες λόγω συντήρησης το Δημοτικό κολυμβητήριο

admin

Έξυπνο σύστημα συναγερμού Wi-Fi σε προσιτές τιμές

admin

Οι κλήσεις της Μικτής Κ15 Γυναικών της ΕΠΣΤ για το αυριανό ματς κόντρα στη Θεσσαλία

admin