Trikalascore

Πάει για 2/8 η “πρώτη” του ΠΟ Φήκης, έρχονται 2-3 ακόμη μεταγραφές

Για τις 2/8 φαίνεται ότι είναι προγραμματισμένη η πρώτη φετινή προπόνηση του ΠΟ Φήκης, που θα σημάνει και την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι κόκκινοι θα μπουν στο γήπεδο τη μεθεπόμενη Τετάρτη, ενώ παράλληλα κοιτάζουν σε μεταγραφικό επίπεδο τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ακόμη, προκειμένου να κλείσουν το ροστερ τους και θα είναι 2-3 στον αριθμό.

Ο Τάκης Ρούσσας θέλει να φέρει στην ομάδα έναν ικανό αμυντικό που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Γιαννης Σκόνδρας, ενώ θα έρθει πιθανότατα και ένας τερματοφύλακας.

Η περίπτωση του Βαγγέλη Κουτσόπουλου απομακρύνεται με τον πρώην πορτιέρο του Διγενή να κοιτάζει προς τον Αστέρα Καρδίτσας,  ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση γκολκίπερ.

 

Related posts

Θυμίζει ημέρες 2015 για τον ΑΟ Τρίκαλα

admin

Παραμένουν ψηλά τα κρούσματα στα Τρίκαλα-20.107 σε όλη τη χώρα

admin

Θανάσης Λιούτας: Εκταμιεύθηκαν τα πρώτα χρήματα Κρατικής Αρωγής και για τους σεισμόπληκτους στη Θεσσαλία

admin