Trikalascore

Στον Άγιο Γεώργιο Μυροφύλλου ο Χρήστος Σιμορέλης(PICS)

Την Κυριακή του Θωμά, που συνέπεσε με την γιορτή του Αγίου Γεωργίου, ο Χρήστος Σιμορέλης επέλεξε να παρευρεθεί στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Μυροφύλλου, που πανηγύρισε με λαμπρότητα.
    Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ γιόρτασε με τους κατοίκους του χωριού που προσήλθαν για να τιμήσουν την μνήμη του και να προσευχηθούν στην θεία χάρη του, τίμησε το φαγητό προς τιμήν του Αγίου στον εξωτερικό χώρο του μοναστηριού, ενώ μοιράστηκε όμορφες κοινωνικές στιγμές με τους παριστάμενους με μοναδικό σημείο προβληματισμού την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει η Μονή.
   Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως ο πρώην βουλευτής γνωστός για το κέφι και την εξωστρέφειά του δεν έχασε την ευκαιρία για χορό στο γλέντι που ακολούθησε.

Related posts

Aπάντηση Αγναντή στα δημοσιεύματα του συνδυασμού ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και το μέλος αυτού Κώστα Μανασή

admin

Ο Τρικαλινός Ζησόπουλος στην αποστολή του Α.Ο Τρίκαλα για ‘Αρτα-Με 22 άτομα η “κυανέρυθρη” αποστολή

admin

‘Eτσι κατανέμονται οι Βουλευτικές έδρες στα Τρίκαλα

admin