Trikalascore

Ο Κεφαλοβρυσιακός επιστρέφει!Με δείπνο από τον αρχηγό γιορτάστηκε η άνοδος στην Α’ ΕΠΣΤ(PICS)

Ο Κεφαλοβρυσιακός, έπειτα από πολλά χρόνια επιστρέφει στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, έπειτα από το σπουδαίο διπλό  επί του Ορφέα Ασπρόβαλτου με 0-1 και σκόρερ τον Χρήστο Τσέρα και το οποίο ήρθε μάλιστα ενώ αγωνιζόταν με 10ποδοσφαιριστές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το ευτυχές αυτό γεγονός γιορτάστηκε για την ομάδα του Κεφαλοβρυσιακού με δείπνο που παρέθεσε ο κάπταιν της ομάδας Θέμης Σαρακατσιάνος, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών και του προπονητή. Κώστα Αλέξη.

Μιας και αναφερθήκαμε στον κόουτς ο Κώστας Αλέξης είναι ο άνθρωπος που οδήγησε τον Κεφαλοβρυσιακό εκ του ασφαλούς στην άνοδο, δείχνοντας τη φετινή σεζόν τις υψηλές γνώσεις του, αλλά και την προπονητική του αξία.

Καθοριστική ήταν η συνεισφορά των ποδοσφαιριστών Γρηγόρη Δήμου, Παναγιώτη Παπαστεριάδη, που ήταν οι βασικοί συντελεστές της ανόδου.

Πλέον άπαντες στον Κεφαλοβρυσιακό θα περιμένουν την Κυριακή το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ανάμεσα στο Ροπωτό και τη Βασιλική, προκειμένου να δουν εάν θα κατακτήσουν και τον τίτλο του δευτέρου ομίλου ή αν τελικά θα τερματίσουν δεύτεροι.

‘Οπως και να έχει ο Κεφαλοβρυσιακός επιστρέφει!

Related posts

Tελέστηκε ο Αγιασμός του ΑΟ Τρίκαλα Basket Advent

admin

Aποθέωση Κυριάκου Μητσοτάκη για την ιστορική νίκη της ΝΔ(VIDEO)

admin

Βραδινό φιλικό στα Φάρσαλα για το Διγενή Νεοχωρίου

admin