Trikalascore

Νεκρός στο δυστύχημα των Τεμπών πρώην ποδοσφαιριστής της Καβάλας

Ο 22χρονος Ιορδάνης Αδαμάκης, γεννημένος 14 Αυγούστου του 2000 έφυγε από την ζωή στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Ιορδάνης άρχισε την καριέρα του από τον Βρασίδα Νέας Περάμου, καθώς είχε καταγωγή και από την Πέραμο. Είχε δοκιμαστεί σε ένα καμπ ποδοσφαιριστών στην Ιταλία, λίγο πριν υπογράψει στον ΑΟΚ το καλοκαίρι του 2018. Με τον ΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το 2019.

Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε ως δανεικός από τον ΑΟΚ στο Νέστο Χρυσούπολης. Επέστρεψε στον ΑΟΚ πριν πάει στην ομάδα της Ρόδου το 2022. Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο έφτασε κοντά στην επιστροφή του στους “Αργοναύτες”, όμως τελικά υπέγραψε στο Θεσπρωτό σε μία ομάδα της Super League 2.

Ο Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου “έφυγε” από τη ζωή τόσο άδικα στο τραγικό συμβάν των Τεμπών.

Πηγή: Kavalanews

Related posts

Νέο γήπεδο 5Χ5 στη Χρυσαυγή από τον Δήμο Τρικκαίων

admin

Κινδυνεύει το πανεπιστημιακό δάσος Περτουλίου, εξαιτίας των κυβερνητικών εμμονών, στερώντας από τους φοιτητές δασολογίας την πρακτική άσκηση και από τους κατοίκους των γύρω οικισμών τα πολύτιμα αγαθά του.

admin

Κώστας Σκρέκας: «Η Ελλάδα στηρίζει τις πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης» Inbox

admin