Trikalascore

Κοπή πίτας και 3 αναμετρήσεις για Ασκληπιό το Σαββατοκύριακο

Τρείς αναμετρήσεις και κοπή της πίτας του περιλαμβάνει το πρόγρμμα αυτό το Σαββατοκύριακο για τον σύλλογο του Ασκληπιού . Αρχή το πρωί του Σαββάτο με την πίτα του συλλόγου στις 10.15 πμ στην οποία καλούμε όλες της αθλήτριες μας ( από ακαδημίες μέχρι και ενήλικες ) με τους γονείς τους φυσικά αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας .
Αργά το απόγευμα στις 20.00 μμ ( μετά τον αγώνα μπάσκετ ) , οι γυναίκες του Ασκληπιού υποδέχονται τις γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου σε ένα πολυ΄ενδιαφέρον αγώνα για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής .
Το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα των Ενηλίκων γυναικών φιλοξενείτε στο Μουζάκι από τον ΓΣ Μουζακίου, με στόχο την δεύτερη κατά σειρά νίκη τους για το πρωτάθλημα Ενηλίκων ΕΣΠΕΚΕΛ .
Το απόγευμα της Κυριακής σειρά παίρνουν οι Κορασίδες που αντιμετωπίζουν στην Λάρισα τον Φιλαθλητικό Λαρισαικό σ ένα κρίσιμο παιχνίδι , και με στόχο την νίκη για την παραμονή στην Α1 κατηγορία .

Related posts

Μεγάλη καταστροφή στο “Πύλης” Μέγαρον(PICS+VIDS)

admin

Θα παίξει και για το Βίδρα το Δενδροχώρι που θα ψάξει μία πολύ μεγάλη υπέρβαση στον τελικό

admin

‘Εδωσαν τα διαπιστευτήριά τους και στο Πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα Beach Wrestling οι Pretorians του Harlem Fight Gym

admin