Trikalascore

Ουδείς άμοιρος ευθυνών, να τελειώσει η χρονιά όσο πιο ανώδυνα γίνεται

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία σε ποδοσφαιρικές συζητήσεις της πόλης σχετικά με τη φετινή αγωνιστική κατάντια του ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος παραπαίει, με αποτέλεσμα πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος να έχει απωλέσει ουσιαστικά το στόχο της ανόδου και να προσπαθεί πλέον να αποφύγει τα χειρότερα.

Οι συζητήσεις, αλλά και τα σχόλια μέσω των Social media επικεντρώνονται στο ποιος ευθύνεται περισσότερο και ποιος λιγότερο, αλλά της παρούσης δεν προέχει το να αποδοθούν ευθύνες, αλλά το ποδοσφαιρικό τμήμα να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης, καθώς και ότι η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει ούτε καν το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Ευθύνες βαρύνουν τους πάντες. Αυτό ισχύει πάντα όταν μία ομάδα δεν πηγαίνει καλά και το αντίστροφο, όταν η πορεία της είναι καλή, τότε πάλι όλοι έχουν μερίδιο σε αυτό.

Κυρίως όμως οι ποδοσφαιριστές είναι εκείνοι που φταίνε και θα πρέπει άμεσα να αλλάξουν ρότα, γιατί εκείνοι είναι οι πρωταγωνιστές εντός γηπέδου.

Αρχικά, θεωρήθηκε ότι οι μέτριες εμφανίσεις ήταν θέμα προπονητή. Λύθηκε η συνεργασία με τους Αρσένο-Ρούσσα και ο πρώτος ανέλαβε στη συνέχεια την Ελασσόνα, την οποία και πηγαίνει τρένο.

Ο Φραντζέσκος που ανέλαβε στη συνέχεια δεν κατάφερε στο σύντομο διάστημα που έμεινε να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και πλέον η ομάδα βρίσκεται στα χέρια του Σάκη Θεοδοσιάδη, που ήδη μετράει 1 νίκη και δύο ήττες και μάλιστα εντός έδρας.

Οι παίκτες λοιπόν είναι εκείνοι που θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κοιτάξουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος να ολοκληρωθεί η χρονιά όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Τι εννοούμε με αυτό; Η ομάδα σε καμία περίπτωση να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό και εν συνεχεία να καταφέρει να πλασαριστεί όσο ψηλότερα γίνεται, γιατί κακά τα ψέματα πλέον δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι περισσότερο.

Ευελπιστούμε ότι αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ελευσίνα την Κυριακή θα δούμε κάτι καλύτερο, κάτι διαφορετικό που μέσα στη γενικότερη μαυρίλα των τελευταίων εβδομάδων γύρω από τον ΑΟ Τρίκαλα, έστω θα φέρει μία σχετική αισιοδοξία για το μέλλον.

Related posts

Μπαράζ συναντήσεων για το Χρήστο Λάλα στα Τρίκαλα

admin

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Διγενής, ξεπέρασε το εμπόδιο του Πυργετού και πάει τελικό

admin

Το 15Αύγουστο ο σπουδαίος χορός της Δόξας Χρυσομηλιάς

admin