Trikalascore

“ΒΟΜΒΑ” με Βαγγέλη Λίτσιο ο Διγενής Νεοχωρίου

Η τρίτη μεταγραφική , χειμερινή κίνηση του Διγενή Νεοχωρίου είναι και η πιο εντυπωσιακή, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα που μπορεί να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους στη θέση όπου αγωνίζεται.

Ο λόγος για τον 24χρονο Καλαμπακιώτη Βαγγέλη Λίτσιο, ο οποίος στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε στο Νέστο Χρυσούπολης και τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Τρίκαλα, Νίκη Βόλου, Μετέωρα και μέχρι πρότινος στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ο Λίτσιος παίζει ως αριστερό εξτρέμ και αναμένεται να προσθέσει την απαιτούμενη ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του Διγενή, αλλά και στον τομέα του σκοραρίσματος.

‘Εχοντας ολοκληρώσει ήδη τρεις μεταγραφές ο Διγενής θα προσπαθήσει να κάνει μία ακόμη προσθήκη, που θα αφορά και αυτή την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Related posts

Νέα πρόκριση για την ΑΕΤ BC στο κύπελλο ΕΣΚΑΘ

admin

Η 25η Μαρτίου θα είναι ξεχωριστή στη μαγευτική Εννοδία σε άκρως ανοιξιάτικο σκηνικό(PICS)

admin

Ο Α.Σ Μετέωρα τίμησε την ιστορία του(PICS)

admin