Trikalascore

Από τα σπλάχνα της Δήμητρας Απόλλων 2005 στην Primavera!

Ένα ακόμα παιδί από τις ακαδημίες μας συνεχίζει και δουλεύει σκληρά για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα , αγωνιζόμενος πλέον στην Ιταλική Primavera για λογαριασμό της Τζένοα . Ο λόγος για τον νεαρό Οργκίτο Ρούτσι , ο οποίος πέρασε μεγάλο μέρος της ποδοσφαιρικής του ζωής στην ακαδημία μας μαθαίνοντας τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Στην ομάδα μας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και έτσι ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και τον έκανε δικό του. Στον Ολυμπιακό τα πράγματα δεν κύλισαν όπως περίμενε ο νεαρός και ενώ υπήρχαν πολλές ομάδες της Super League που ενδιαφέρθηκαν , εκείνος προτίμησε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γένοβα για λογαριασμό της τοπικής Τζένοα.
Ο Οργκίτο είναι γεννημένος το 2005 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ , τον χαρακτηρίζει ο δυναμισμός του και τα ατελείωτα τρεξίματα στο γήπεδο , επίσης μιλάμε για ένα παιδί ευγενικό και προσγειωμένο με πολλή όρεξη για δουλειά.
Ο Οργκίτο επίσης αγωνίζεται και για την εθνική Αλβανίας με την οποία έχει πάρει πολλές συμμετοχές και δείχνει να τον εμπιστεύονται.
Η Δήμητρα Απόλλων εύχεται τα καλύτερα στη νέα πρόκλησή του και με υγεία και πολλή δουλειά να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Related posts

Θριαμβευτικό πέρασμα του ΑΟΤ BC από τον Αλμυρό

admin

Χωρίς απουσίες και με Φασίδη στην Κρήτη

admin

‘Aνοιξε τη διαφορά από τη ζώνη ο ΑΟΤ και περιμένει τη Λευκίμμη στο πρώτο Match Ball για την παραμονή

admin