Trikalascore

Καρανίκας: “Στόχος του Ο Τρίκαλα η άνοδος”

Στο Trikalascore μίλησε ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρικαλα Νίκος Καρανίκας.

Ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις για τη νέα του ομάδα, τονίζοντας τα εξής: “Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σταθώ στις εξαιρετικές προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στη Σωτήρα. Νομίζω ότι κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να προπονείται εκεί.

Από κει και πέρα η ομάδα διαθέτει αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι με τις μεταγραφές που έγιναν και επιστρέφοντας και τα παιδιά που απουσιάζουν η ομάδα θα είναι πάρα πολύ δυνατή και έτοιμη να υλοποιήσει το στόχο της, που δεν μπορεί να είναι άλλος από την άνοδο στη SL2”.

O Kαρανίκας αναφέρθηκε και στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάργας ξεκαθαρίζοντας ότι: “τα Τρίκαλα πάνε με στόχο να κερδίσουν”.

Να σημειωθεί ότι η κυανέρυθρη αποστολή το μεσημέρι του Σαββάτου θα αναχωρήσει για τη Θεσπρωτία, όπου και θα διανυκτερεύσει πριν το κρίσιμο ματς με τον Απόλλωνα Πάργας.

Related posts

Πρώτη ήττα για την Trikala F.B.A έπειτα από συγκλονιστικό ντέρμπι στην Καρδίτσα(PICS)

admin

Δημήτρης Παπαστεργίου: «Η τεχνολογία δεν είναι για την τεχνολογία – είναι για την καθημερινότητα, είναι για να δίνει λύσεις» – Συνέντευξη Τύπου για τον Απολογισμό των μέτρων για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας

admin

Δεύτερη θέση για την ομάδα “Κλείσε θα σε πάρω εγώ” με τη στήριξη του Arena Gym

admin