Trikalascore

Παρελθόν από τα Χανιά ο Ελευθεριάδης, που ίσως είναι μία καλή περίπτωση για τον ΑΟΤ

Δεύτερη αποχώρηση ποδοσφαιριστή μέσα στη μέρα για τα Χανιά τα οποία ανακοίνωσαν αυτή τη φορά το τέλος της συνεργασίας με τον Λάζαρο Ελευθεριάδη.

Ο 25χρονος μέσος αγωνίστηκε συνολικά σε έξι παιχνίδια, εκ των οποίων τα πέντε ήταν για το πρωτάθλημα. Συνεπώς ο Ελευθεριάδης γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής μετά τον Αγιώτη που αποχωρεί μεσούσης της περιόδου.

Ο Ελευθεριάδης πέρυσι πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν με τον ΑΟ Τρίκαλα και ίσως οι ιθύνοντες του συλλόγου πρέπει να κοιτάξουν το ενδεχόμενο επιστροφής του, καθώς πρόκειται για έναν αξιόπιστο σκόρερ που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Ελευθεριάδη. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα αγωνιστική του προσφορά και του ευχόμαστε καλή τύχη στην καριέρα του.

Related posts

VIDEO με τα γκολ από την αναμέτρηση ΑΟ Πρίνους-Κρύα Βρύση

admin

Ανακοινώθηκε το θέμα του 11ου Μύλου των Ξωτικών

admin

Ο πρωταθλητής με την Ανθούπολη Ευθύμιος Κατσάμπελας στο Μέγα Αλέξανδρο Δενδροχωρίου

admin