Trikalascore

Με Φορτούνη στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Το απόγευμα του Σαββάτου (22/10, 19.30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό και επιδίωξή του είναι να επιστρέψει στις νίκες.
Μετά την προπόνηση της Παρασκευής (21/10) ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Κώστας Φορτούνης για πρώτη φορά φέτος και συνολικά μετά από πέντε μήνες. Παράλληλα, ο Ισπανός κόουτς θέλησε να έχει μαζί του και τους Άβιλα, Μπιέλ και Σαμασέκου.
Αντίθετα, στη λίστα που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής δεν βρίσκεται ο Ουσεϊνού Μπα εξαιτίας αδιαθεσίας, οι τραυματίες Βρσάλικο, Μαρσέλο, Σισέ, Τζολάκης, καθώς και οι Λάιντνερ, Κούντε, Μπόουλερ, Ντε λα Φουέντε, Αγκιμπού, Κασάμι, Ουί Τζο Χουανγκ.
Αναλυτικά η αποστολή των ερυθρόλευκων αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Πασχαλάκη, Στουρνάρα, Ρέτσο, Παπασταθόπουλο, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνη, Χάμες Ροντρίγκες, Βρουσάι, Μασούρα, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Ινμπεόν Χουάνγ, Σαμασέκου, Ντόι, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Καμαρά και Μπακαμπού.

Related posts

Δοκιμάστε τη μοναδική εμπειρία σερφαρίσματος μέσα από το KnetPro.gr

admin

Στα Μετέωρα ο Θέμης Βάλλας

admin

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: «Το ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα στον κόσμο των Χριστουγέννων»

admin