Trikalascore

Γ’ Εθνική: Η πιθανή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος

Εξελίξεις είχαμε χθες όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με το Λευτέρη Αυγενάκη να δίνει παράταση έως και τις 23/10 σε όσα σωματεία δεν έλαβαν αθλητική πιστοποίηση και δεν έκαναν τα χαρτιά για εγγραφή στο μητρώο να το πράξουν.

Ωστόσο, μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της ΕΠΟ σε αυτή την εξέλιξη.

Σχετικά τώρα με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, εάν όλα πάνε καλά και τις επόμενες ημέρες αποφασιστεί άρση της αναστολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, μία πιθανή ημερομηνία για να ξεκινήσει είναι η 6η Νοεμβρίου, όταν δηλαδή θα αρχίσει και η SL2.

Να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση, ενώ μέχρι τις 17/10 μπορούν τα σωματεία να δηλώσουν συμμετοχή στην κατηγορία.

Οπότε, όπως γίνεται κατανοητό για μερικές ακόμη εβδομάδες οι ομάδες της κατηγορίας θα τη βγάζουν με φιλικά.

Related posts

“Καλπάζει” ο Συνδυασμός “ΝΕΑ ΠΝΟΗ”: ‘Αλλα 12 ονόματα νέων υποψηφίων ανακοίνωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Αγναντής

admin

ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ: Με επιτυχία κα μεγάλη συμμετοχή στο παιδικό τουρνουά Κολινδρού 2025

admin

Προσθήκες συνεργασίας στον ΑΟΤ με Δημήτρη Ρούσσα και Βαγγέλη Παραπραστανίτη

admin