Trikalascore

Χαλβαδοποιία Τάτσιος: Σταθερή αξία και στην Εμποροπανήγυρη Τρικάλων(PICS)

Στα Τρίκαλα πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες, έπειτα από 3 χρόνια και πάλι η Εμποροπανήγυρη , γνωρίζοντας μεγάλες πιένες με τον κόσμο να δίνει καθημερινά βροντερό παρόν.

Σε περίοπτη θέση, λίγο πριν μετά το λούνα παρκ βρίσκεται ο πάγκος της Χαλβαδοποιίας Τάτσιου, μιας εταιρείας που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί μία από τις κορυφαίες στην κατηγορία της.

Οι επισκέπτες της Εμποροπανήγυρης έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το λαχταριστό χαλβά “Τάτσιος” που έχει αφήσει τη σφραγίδα του, αποτελώντας μεγάλο δέλεαρ για μικρούς και μεγάλους, καθώς και γευστικούς λουκουμάδες που κάνουν θραύση.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τον πάγκο της Χαλβαδοποιίας “Τάτσιος” καθ’ όλη την ώρα λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης και να καθίσετε με την παρέα σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Γιατί ο Τάτσιος παίζει μπάλα δυνατά και στο πανηγύρι!

 

Related posts

Με ποδοσφαιρική παρέα ο “Μουφ” στο ανακαινισμένο Pelion Plaza(PICS)

admin

Πόλος έλξης για τους Τρικαλινούς το “Πήλιο πλάζα” στον Αι Γιάννη(PICS)

admin

Ανοίγει η διαδικασία επιλογής προσωπικού για τον Μύλο των Ξωτικών

admin