Trikalascore

“Μεζεδοκαμώματα” επέλεξαν και οι συντελεστές της παράστασης “η Μικρασία ζει”

Συνεχίστηκε η επίσκεψη γνωστών καλλιτεχνικών προσωπικοτήτων στο ταβερνείο τα “Μεζεδοκαμώματα” στα παλιά Μανάβικα.

Χθες, ήταν η σειρά των συντελεστών της μουσικής παράστασης η “Μικρασία ζει” να επιλέξουν το δημοφιλές στέκι για να γευματίσουν.

Μεταξύ άλλων, οι γνωστοί ερμηνευτές Γεράσιμος Ανδρεάτος και Σοφία Μάνου, που με τους υπόλοιπους συνεργάτες τους στην παράσταση πέρασαν στα Μεζεδοκαμώματα μερικές ώρες χαλάρωσης, απολαμβάνοντας την εκλεκτή κουζίνα του μαγαζιού.

Και στο περιθώριο της εκεί παρουσίας τους φωτογραφήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του ταβερνείου Παναγιώτη Κορομπλή και μέλη του προσωπικού.

Και αυτό το Καλοκαίρι δεκάδες ηθοποιοί και επώνυμοι τραγουδιστές βρέθηκαν στα Μεζεδοκαμώματα συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τον καλλιτεχνικό κόσμο να επισκέπτεται το εν λόγω μαγαζί.

Related posts

O Hλίας Κλιάκος διαπρέπει και επαγγελματικά όπως κάτω από τα γκολπόστ

admin

GOLD βραβείο για το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ στα Healthy Food & Bio Food Awards 2026

admin

Όμιλος ΔΕΗ: 130 MW φωτοβολταϊκών προστίθενται στο εν λειτουργία χαρτοφυλάκιο ΑΠΕ στη Ρουμανία

admin