Trikalascore

Πάει από βδομάδα ο νέος τεχνικός στον ΑΣ Μετέωρα

Συνεχίζεται η αναζήτηση νέου τεχνικού στην ομάδα των Μετεώρων, με τους διοικούντες ωστόσο να μην βιάζονται και ιδιαίτερα θέλοντας να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Το προηγούμενο διάστημα η νέα διοίκηση του Καλαμπακιώτικου σωματείου ήρθε σε επαφή τόσο με τον Αχιλλέα Σαρακατσιάνο , ο οποίος ωστόσο δε θα μπορούσε τη δεδομένη χρονική στιγμή να εργαστεί εκει, καθώς ανήκει στο προπονητικό τιμ του Ερασιτέχνη ΑΟΤ με πολλές υποχρεώσεις, όσο και με το Στέφανο Ψύχο, με τον οποίο επίσης δεν κατέληξε σε κάποια συμφωνία.

Ο πρόεδρος Γιώργος Ράτζας και οι συνεργάτες του εξακολουθούν να αναζητούν τον εκλεκτό από την Τρικαλινή αγορά και υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις που εξετάζουν.

‘Ολα συνηγορούν στο ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας πιθανότατα θα κλείσει ο νέος προπονητής στην ομάδα των Μετεώρων.

Related posts

Τζήμας: «Ο Κώστας Σκρέτας θυσίαζε τα πάντα γύρω από τον εαυτό του και την οικογένειά του στον βωμό του τρικαλινού μπάσκετ»

admin

Χρήστος Σιμορέλης: Εκλογές – ευκαιρία για την κοινωνία

admin

‘Εγινε πατέρας ο Γενικός Αρχηγός του μπασκετικού ΑΟΤ Γιάννης Καρακικές-Ευχαριστήριο του ζεύγους στους γιατρούς

admin