Trikalascore

“Μουφ” για μεγάλα πράγματα τη νέα σεζόν!

Ο Μουφ ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν, θέλοντας να ενισχύσει ιδιαίτερα τη Θύελλα Μεγαλοχωρίου στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Μάλιστα, έφτασε σήμερα σε σημείο να φέρει στον Αι Γιάννη Πηλίου τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή της περιοχής μας Κώστα Θέμελη θέλοντας να τον πείσει να επιστρέψει στην ομάδα του Μεγαλοχωρίου όπου αγωνίστηκε ξανά πριν μερικά χρόνια, λέγοντάς του ότι στόχος φέτος θα είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα , έχοντας πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και ανόδους, ενώ έχει παραστάσεις και από Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αν και νωρίς ο Μουφ επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει το Θέμελη.

Από την ώρα που ο ισχυρός άνδρας της Θύελλας Μεγαλοχωρίου έχει φτάσει σε σημείο να φέρνει μέχρι τον Αι Γιάννη παίκτες για να διαπραγματευτεί μαζί τους, δείχνει το πόσο θέλει να ενισχύσει την ομάδα.

Related posts

Πλούσιο φωτορεπορτάζ απ’το Απόλλων Πάργας-ΑΟ Τρίκαλα

admin

Αυτοί οι αριθμοί κερδίζουν τα δώρα από το σούπερ διαγωνισμό του Baristas Cafe

admin

Και αυτό το Πάσχα κάνουν θραύση τα τσουρέκια της Αρτοβιομηχανίας Χατζής με την παραδοσιακή συνταγή

admin