Trikalascore

Ο Κιάκος έβαλε δυο γκολάρες και έγινε πρωτοσέλιδο!

Εντυπωσιακή είναι η φετινή παρουσία του Νεοχωρίτη ποδοσφαιριστή Γιάννη Κιάκου με τα χρώματα του Ιωνικού.

Στο χθεσινό αγώνα μπαράζ των Νικαιωτών κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης που καιγόταν για το τρίποντο, ο Ιωνικός επικράτησε με το ευρύ 5-1 με τον Κιάκο να σημειώνει δύο γκολάρες, που συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να έρθει αυτή η επικράτηση.

Η εμφάνιση του Κιάκου, δεν πέρασε απαρατήρητη από τα Αθηναικά ΜΜΕ, ενώ το σημερινό πρωτοσέλιδο του ΦΩΤΟΣ τον έχει πρωτοσέλιδο και σίγουρα το Καλοκαιρι αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για αρκετές ομάδες της χώρας και όχι μόνο.

Related posts

Ξεκάθαρη ψήφος εμπιστοσύνης στον Δήμαρχο Σπύρο Αγναντή από Ταξιάρχες και Κλοκοτό – Αθρόες συγκεντρώσεις κόσμου στέλνουν μήνυμα νίκης για τη ΝΕΑ ΠΝΟΗ

admin

Η σεζόν ξεκίνησε με τραπέζι στον Κεραυνό Ροπωτού

admin

Θανάσης Λιούτας: Από τη Θεσσαλία ο Πρωθυπουργός για την ανασυγκρότηση του τόπου μας

admin