Trikalascore

Θύελλα Μεγαλοχωρίου: Φιλικό με τους Παλαίμαχους της ΑΕΚ και βραβεύσεις Κυργιάκου,Βακουφτσή

‘Ενα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαίου στο Μεγαλοχώρι, όπου η τοπική Θύελλα θα φιλοξενήσει τους παλαίμαχους της ΑΕΚ.

Μάλιστα, η ‘Ενωση θα έρθει με όλα της τα αστέρια, όπως οι Θωμάς Μαύρος, Ντέμης Νικολαίδης, Κοπιτσής, Ατματζίδης και άλλοι.

Στο περιθώριο της σπουδαίας αυτης συνάντησης θα τιμηθούν από τη Θύελλα Μεγαλοχωρίου δύο δικά της παιδιά, τα οποία ξεκίνησαν από εκεί την ποδοσφαιρική τους καριέρα και εν συνεχεία αγωνίστηκαν σε κορυφαίο επίπεδο, οι Σωτήρης Κυργιάκος και Γιώργος Βακουφτσής.

Related posts

‘Εφτασαν Ελλάδα και πάνε Καρπενήσι οι Βραζιλιάνοι ‘Εμερσον και Σίλβα(PIC+VIDS)

admin

3 μετάλλια για τα “δελφίνια” της ΑΘΛΗΣΗΣ στα “ΑΚΡΙΣΙΑ”

admin

Σημεία Ομιλίας του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου στη Β’ Ανάγνωση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας και λοιπές διατάξεις» στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης

admin