Trikalascore

Tρίκαλα – Κώστας Σκρέκας: Προτεραιότητα στα νοικοκυριά με ΑμεΑ

Στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου αναπήρων νομού Τρικάλων «Αρωγή» παρέστη ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Ο Τρικαλινός Υπουργός ευχαρίστησε για την πρόσκληση, ενώ συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου «Αρωγή» για τις κοινωνικές δράσεις που αναλαμβάνουν.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Σκρέκας έδωσε έμφαση στα προγράμματα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «Εξοικονομώ 2021» και «Αντικατάσταση και Ανακύκλωση Ενεργοβόρων Ηλεκτρικών Συσκευών», στα οποία έχει ληφθεί ειδική μέριμνα για τα νοικοκυριά που έχουν άτομα με αναπηρία.

Ο Κώστας Σκρέκας υπογράμμισε σχετικά: «Η επιδότηση της κυβέρνησης για τους λογαριασμούς ενέργειας είναι ακόμη μεγαλύτερη για τις ευπαθείς ομάδες μέσα από το κοινωνικό τιμολόγιο. Με στοχευμένες ενέργειες, δίνουμε προτεραιότητα στα νοικοκυριά με ΑμεΑ να συμμετέχουν με επιπλέον μοριοδότηση στα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης που διαχειρίζεται το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας».

Related posts

Δείτε εδώ σε LIVE STREAMING το μεγάλο ντέρμπι της Α’ ΕΠΣΤ Μετέωρα-Πορταικός

admin

Σούπερ νίκη για το Ροπωτό στη δυνατή έδρα του Κεφαλοβρυσιακού

admin

Κώστας Αγοραστός στα Τρίκαλα: Έλαβα το μήνυμα της πρώτης Κυριακής – Στις 15 Οκτωβρίου σας ζητάμε να μας εμπιστευτείτε και να μας στηρίξετε – Όλα από την αρχή, καλύτερα για όλους

admin