Trikalascore

Δείπνο στο “Λαδοφάναρο” για τον Αίολο/Γόμφοι από γνωστό φίλαθλο της ομάδας(PICS)

Ο Αίολος/Γόμφοι συνέχισε νικηφόρα σήμερα τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας και συνεχίζει να κυνηγάει τον πρωτοπόρο ‘Ερμη Σχηματαρίου.

Πριν από αυτό το κρίσιμο ντέρμπι , το οποίο εν πολλοί θα κρίνει και το στόχο της ανόδου για το Τρικαλινό σωματείο, παρατέθηκε απόψε δείπνο στην ομάδα, από το γνωστό επιχειρηματία και φίλαθλό της, Χάρη Ποντίκα.

Εκεί, ο ιδιοκτήτης του ταβερνείου Αντώνης Πλιάτσικας, από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του συλλόγου, φρόντισε ώστε οι παρευρισκόμενοι (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, staff και καλαθοσφαιριστές) να απολαύσουν ένα λουκούλειο δείπνο.

Το κλίμα όπως φαίνεται και από τις φωτό ήταν άριστο και φαίνεται ότι ο Αίολος/Γόμφοι είναι πανέτοιμος την επόμενη Κυριακή να κάνει την υπέρβαση στο Σχηματάρι.

 

Related posts

‘Ηττα για τον ΑΟΤ ΒC από την ψυχωμένη ΑΕΛ

admin

Εντός έδρας πρεμιέρα για τον ΑΟΤ BC

admin

Trikala Basket: Ματσάρα κυπέλλου με την πανίσχυρη Δόξα Λευκάδας

admin