Trikalascore

Και τώρα το «El Clasico”

O αγώνας με τον Απόλλωνα Πόντου ανήκει στο παρελθόν για τον ΑΟ Τρίκαλα και άπαντες κοιτάζουν πλέον το Δυτικοθεσσαλικό ντέρμπι της Κυριακή με την Αναγέννηση Καρδίτσας που θα διεξαχθεί στις 3μ.μ. στο δημοτικό στάδιο.
‘Ένα παιχνίδι, όπου οι κυανέρυθροι, παρά τα προβλήματα και το ότι ο αντίπαλος διαθέτει μία αξιόλογη ομάδα και προέρχεται από συνεχείς νίκες, θα αναζητήσουν τη νίκη.
Τα Τρίκαλα έχουν περιέλθει σε δυσμενή θέση , πλέον, βαθμολογικά και κάθε παιχνίδι θα έχει το χαρακτήρα τελικού και απαγορεύονται στο εξής οι ήττες, ειδικά εντός έδρας.
Η ομάδα ξεκίνησε από το μεσημέρι της Πέμπτης την προετοιμασία της για το Δυτικοθεσσαλικό ντέρμπι με προπόνηση στο στάδιο.
Να σημειωθεί ότι εξαιρετικά αμφίβολη για το ντέρμπι κρίνεται η συμμετοχή του Βασίλη Ευθυμίου, που πιθανώς να μην είναι έτοιμος ακόμη, ενώ αναμένεται η εκτίμηση και για τον τραυματισμό του Νιάρου, που αποχώρησε τραυματίας , λίγο πριν του φινάλε του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου.

Related posts

Συνάντηση Θανάση Λιούτα με τον νέο Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ

admin

Δήμητρα/Απόλλων:Παρούσα η ακαδημία μας στις μεγάλες στιγμές της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

admin

Μία νίκη μία ισοπαλία κόντρα στην Κέρκυρα οι Μικτές ΕΠΣΤ(PICS)

admin