Trikalascore

Δεν έβγαλε νικητή το μεγάλο ντέρμπι Διγενής Νεοχωρίου-Δήμητρα/Απόλλων

Το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής για την Α’ Ερασιτεχνική, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο “Μπάμπης Παπαχατζής” της Οιχαλίας, με το Διγενή Νεοχωρίου να υποδέχεται τη Δήμητρα/Απόλλων.

Δηλαδή, ο πρώτος με το δεύτερο του Α’ ομίλου.

Το ντέρμπι δεν ανέδειξε νικητή, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλή ποιότητα, είχε δύναμη και πάθος, αλλά και σασπένς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Λεωνίδα.

Ο Διγενής μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 3′ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Θ. Αλεξίου έκανε τη σέντρα, ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά και ο Παναγιωτάκης από πλεονεκτική θέση σούταρε, στέλνοντας την μπάλα άουτα.

Στο 20′ ο Σκέμπι έκανε το σουτ από πλάγια αριστερά για τους φιλοξενούμενους, με το Ράπτη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 25′ ο Ψύρρας πέρασε στο Βασιλείου που έκανε το διαγώνιο σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 38′ ο Θ. Αλεξίου πέρασε ωραία μπαλιά για το Βαρναβίδη, αυτός πλάσαρε από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Καρατζάς αρχικά πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. η μπάλα όμως έφτασε ξανά στο Βαρναβίδη, που στην επαναφορά δεν αστόχησε αυτή τη φορά γράφοντας το 1-0.

Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν ακόμη λιγότερες με το Διγενή να κρατάει το 1-0 και τη Δήμητρα να προσπαθεί δίχως αποτέλεσμα να φτάσει στα αντίπαλα καρέ.

Για να φτάσουμε στη φάση του 93′, όταν σε προσπάθεια των φιλοξενούμενων στην αντίπαλη περιοχή η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τέλλιου και ο διαιτητής Λεωνίδας αμέσως σφύριξε πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Ψύρρας στο 94′, γράφοντας το τελικό 1-1.

Διαιτητές:Λεωνίδας Σ Σταφυλας – Παπαγεωργόπουλος

Oι συνθέσεις

Διγενής Νεοχωρίου(Ευαγγέλου): Ράπτης, Μυλερός, Τσιγαρίδας, Σταμέκος, Τέλλιος, Φωτίκας, Θ. Αλεξίου, Αυγέρης, Βαρναβίδης, Παναγιωτάκης, Παπαδόπουλος

‘Επαιξαν και οι: Καραμούζης, Τσιούφης, Λουκάς

Δήμητρα/Απόλλων (Ν. Γιαγιάκος-Γ. Γκαραγκάνης) Καρατζάς, Λάιος, Μπονέλης, Ρόμπος, Ανδρέου, Κωστόπουλος, Ψύρρας, Παπαδογεώργος, Τσιγαρίδας, Σκέμπι, Βασιλείου

‘Επαιξαν και οι: Καλαμάρας.

Related posts

Πρόγραμμα και διαιτησίες των Ερασιτεχνικών αναμετρήσεων

admin

Εξαιρετικά δυσκολη η επανεκκίνηση των τοπικών πρωταθλημάτων

admin

‘Απαντες υπό κρίση μέχρι το Γενάρη

admin