Trikalascore

Ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά για τους Pretorians του Harlem Fight Gym

Μετά από τις νίκες και τα πρωταθλήματα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του ΜΜΑ oι αθλητές του Αθ. Μήτσιου, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Οctagon Fighting που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Κιλκίς και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, όπου έγιναν οι αγώνες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την ανάρτηση ειδικού σχολείου.

Στις μικρές κατηγορίες, ο Κων/νος Γεροδήμος εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους με την απόδοσή του και την άνετη επικράτηση.

Ο Φρέντι Ντελούσης, αν και έφηβος, με μόλις 4 μήνες γνωριμία με το άθλημα, αντιμετώπισε, αντιμετώπισε αντίπαλο από την κατηγορία των ανδρών, καθώς για άγνωστο λόγο ο προγραμματισμένος αντίπαλός του δεν εμφανίστηκε, παρ’όλα αυτά  έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει με την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε.

Το ίδιο συνέβη και με το Θανάση Κωστόπουλο, με τον αντίπαλό του από την κατηγορία των ανδρών, όπου έδειξε αποφασιστικότητα και χαρακτήρα.

Στα επαγγελματικά ματς της βραδιάς, ο Σάββας Γεωργιάδης, που έκανε το ντεμπούτο του στα επαγγελματικά σαλόνια, επικράτησε κατά κράτους του αντιπάλου του και πλέον είναι έτοιμος για τους μεγάλους αγώνες στο εξωτερικό, καθώς έχει και τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Ο προπονητής της ομάδος ευχαριστεί τους αθλητές για το ήθος και το αθλητικό πνεύμα τους, καθώς και τους γονείς τους, που ήταν δίπλα στην ομάδα και τη στήριζαν με κάθε τρόπο.

Related posts

3.789 νέα κρούσματα κορωνοιού-Αύξηση και στα Τρίκαλα

admin

Τρία γκολ, τέσσερις βαθμούς ο Κουσκουνάς

admin

ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΓΑΡΙΑΣ: ΣΕ LIVE STREAMING ΑΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE TO NTEΡΜΠΙ ΤΗΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

admin