Trikalascore

Συμμετοχή σε φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου από του “Αναλώσιμους”

Αυτές τις ημέρες διεξάγεται ένα φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.

Το παρόν δίνει η γνωστή ποδοσφαιρική ομάδα-παρέα οι “Αναλώσιμοι” που απαρτίζεται από πολύ γνωστά ονόματα του Τρικαλινού ποδοσφαίρου, έχοντας ως παίκτη-προπονητή τον Τέο Λιούλιο.

Οι “Αναλώσιμοι” στο πρώτο παιχνίδι που έδωσαν σήμερα στο γήπεδο Καρυών, στα πλαίσια του συγκεκριμένου τουρνούα αντιμετώπισαν τους “φίλους νοσοκομείου” με τους οποίους αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τους συμμετέχοντες στο τουρνουά θα πάνε σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, προκειμένου να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Related posts

Τσίγγας: “Η ομάδα χτυπάει όλα τα παιχνίδια και θα διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί στο πρωτάθλημα”(VIDEO)

admin

Γκαγκάτσης σε Ολυμπιακό: “Νόμιζα πως θέλατε τον Αρετόπουλο για το ντέρμπι…”

admin

Κ. Μαύρος (Eκ μέρους του ομίλου ΔΕΗ): Από νέο εκκίνησης οι ΑΠΕ το 2025

admin