Trikalascore

Με επιστροφές κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ ο Α.Ο Τρίκαλα

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΑΟ Τρικάλων για τον εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Β’ (8/12 – 15:00, ΕΡΤ3).

Ο Χόρχε Αμπέντε δεν υπολογίζει μόνο στον Μπαράτα, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης. Από την άλλη, επέστρεψαν στην αποστολή οι Ντιαλόσι και Χειρίτραντας. Η αποστολή: Σεντουριόν, Αγριμάκης, Φουτσίνι, Παρέδες, Σανδραβέλης, Ντιάλοσι, Νιάρος, Κεχαγιάς, Μανίσογλου, Αουντίνο, Πέλκας, Ιωαννίδης, Χειρίτραντας, Ρεκίν, Μυλόπουλος, Ελευθεριάδης, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ευθυμίου, Κουσκουνάς, Νίζιτς και Ζησόπουλος.

Related posts

Κώστας Σκρέκας: Συνεχίζουμε την πολιτική θωράκισης των καταναλωτών – Στα 1,9 δισ. ευρώ οι επιδοτήσεις Σεπτεμβρίου – Δημιουργία Μηχανισμού Αντιστάθμισης Κινδύνου

admin

Θανάσης Λιούτας: Οι πλημμυροπαθείς Δήμοι εντάσσονται στις ειδικές περιοχές ενίσχυσης στο πλαίσιο Προγραμμάτων ΕΣΠΑ

admin

Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες στους ‘Ικαρους Τρικάλων

admin