Trikalascore

Τη Δευτέρα στα Τρίκαλα ο Κοτσόβολος, ικανοποίηση για την κίνηση των διαφημίσεων

Στα Τρίκαλα θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο νέος υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ Τρίκαλα ‘Αρης Κοτσόβολος, ο οποίος έχει ήδη πιάσει δουλειά και έχει καταφέρει να πετύχει σημαντικές συνεργασίες σε διαφημιστικό επίπεδο, ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2021-22.

Ο Κοτσόβολος θα βρίσκεται από τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ και πρωτίστως θα έχει μία γνωριμία με τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ και θα ξεκινήσει άμεσα να τρέχει τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής σεζόν, όπου ο πήχης μπαίνει ψηλά, δεδομένης και της δίψας του κόσμου να δει ξανά την ομάδα έπειτα από 1,5 χρόνο.

Παράλληλα θα επισκεφτεί αρκετές επιχειρήσεις της περιοχής μας, προκειμένου να τους αναλύσει το πλάνο της ομάδας και τα χορηγικά πακέτα, έχοντας ως στόχο να βάλει όλο το νομό στην εξίσωση, προκειμένου να στηριχτεί ο Α.Ο Τρίκαλα στην απαιτητική σεζόν που ξεκινάει.

Related posts

Επεκτείνεται η τηλεοπτική κάλυψη με στόχο ισότιμη πρόσβαση στην ενημέρωση – Δ. Παπαστεργίου: Θέλουμε μια Ελλάδα που δεν αφήνει κανέναν πίσω

admin

Επιστροφή στο Διγενή για Μαντζανα

admin

Oι δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθληματα και το κύπελλο ΕΠΣΤ

admin