Trikalascore

Αποσύρθηκε από τους πίνακες της Γ’ Εθνικής ο Σταφυλάς

Ο γνωστός Τρικαλινός ρέφερι Κώστας Σταφυλάς ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από τις εθνικές κατηγορίες, ενώ επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να σφυρίζει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΤ.

‘Ετσι η Τρικαλινή διαιτησία από σήμερα μετράει μείον ένα διαιτητή στους πίνακες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Κώστα Σταφυλά να προχωράει στην παρακάτω ανάρτηση επί του θέματος:

Μετά απο αρκετά χρόνια στα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών ως αξιολογημένος διαιτητής ήρθε για μένα η στιγμή να σταματήσω από τις εθνικές κατηγορίες!!! Θα συνεχίσω να υπηρετώ αυτό που αγαπάω πλέον μόνο απο το τοπικό πρωτάθλημα από όπου και ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στην διαιτησία!!! Όλα αυτά τα χρόνια έκανα αμέτρητους φίλους , πολλά ταξίδια στα περισσότερα γήπεδα της Ελλάδος! Ευχαριστώ όλους τους διαιτητές παρατηρητές , ΕΠΟ και την ένωση Τρικάλων που με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια!!! Ραντεβου στα γήπεδα του τοπικού πλέον ελπίζοντας για μια χρονιά χωρίς covid, υγεία για όλους και γεμάτα γήπεδα!!!

Related posts

Η πρεμιέρα στον Α’ όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής

admin

Στο μητρώο της ΓΓΑ και το 2025 η Θύελλα Μεγαλοχωρίου

admin

Τι είναι το πτερύγιο και πως μπορεί να θεραπευτεί στην κλινική ΟΡΑΣΗ;

admin