Trikalascore

Αυτοψία στο γήπεδο Μπάρας από Σαμολαδά, Κατσαντώνη

Σε αναζήτηση ενός ακόμη γηπέδου όπου θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της ομάδας βρίσκεται ο Α.Ο Τρίκαλα.

Με την επιστροφή τους από το Καρπενήσι οι “κυανέρυθροι” αναζητούν κάποιο γήπεδο στην περιοχή που να πληροί τις προυποθέσεις και χθες ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Σαμολαδάς με το γενικό αρχηγό Ζήση Κατσαντώνη βρέθηκαν στο γήπεδο Μπάρας.

Εκεί είδαν τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και μίλησαν με τους ανθρώπους του τοπικού σωματείου, στους οποίους θα απαντήσουν από βδομάδα.

‘Εως τότε θα δουν προφανώς και κάποια άλλα γήπεδα ώστε να έχουν μία γενικότερη εικόνα και να επιλέξουν αυτό που χρειάζεται η ομάδα.

Related posts

Αρχίζει το ματς στην Α’ Ερασιτεχνική…

admin

Γυναίκα διαιτητής στο Εργοτέλης-Τρίκαλα

admin

ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ: Εξαιρετική παρουσία για τον σύλλογό μας στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Πάλης “Ποικιλίδης – Καραγεώργου” στη Θεσσαλονίκη

admin