Trikalascore

Μένει ή φεύγει από τον Αχιλλέα Μπάρας ο Κώστας Θέμελης;

Στόχος αναγκαίος, αλλά και άκρως απαραίτητος, όπως μας μεταφέρει η διοίκηση του Αχιλλέα Μπάρας, είναι να παραμείνει στην ομάδα ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, Κώστας Θέμελης που είναι που είναι από τους βασικούς παίκτες και συντελεστές των επιτυχιών όλα αυτά τα χρόνια.

Το κομμάτι της παραμονής του ποδοσφαιριστή έχει αναλάβει ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Σωτήρης Καλτσής, μετά από εντολή του προέδρου Παπαγιάννη Κων/νου.

Παράλληλα έχει καθοριστεί ραντεβού ανάμεσα στο διευθύνοντα σύμβουλο και τον ποδοσφαιριστή στις 21/8 στα γραφεία της ομάδας.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που ήταν βασικό γρανάζι της επιτυχίας, με τεράστια εμπειρία και επιτυχίες.

Ο Κώστας Θέμελης ακόμη σε: ‘Αγιαξ Ασπροκκλησιάς, Ασκληπιό Τρικάλων, ΑΕ Τρικάλων, Μετέωρα, Πηγή, Μεγαλοχώρι, Πανχασιακό, Κρύα Βρύση, Πορταικό, Μπάρα, Α.Ο Καρδίτσας και Α.Ε Λάρνακας.

Ο πρόεδρος έδωσε εντολή στο διευθύνοντα σύμβουλο να τα βρει με τον Κώστα Θέμελη και να ανανεώσει ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Related posts

1116 μαθητες του Δήμου Μετεώρων επισκέφθηκαν δωρελαν το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και μανιταριών

admin

Δ. Παπαστεργίου: Τεράστια τιμή το Υπουργείο, αποχαιρετώ με συγκίνηση το Δήμο

admin

Σούπερ νίκη και μοναξιά της κορυφής για τον ΑΟ Βαλτινού, στο ντέρμπι με το Γοργογύρι(PICS)

admin