Trikalascore

Αυξημένη ένταση στην προτελευταία προπόνηση του Α.Ο.Τ στο Καρπενήσι(PICS)

‘Οπως χθες, έτσι και σήμερα το απόγευμα η προπόνηση του Α.Ο Τρίκαλα στο Καρπενήσι είχε αυξημένη ένταση, με το Λεωνίδα Μπίλη να βλέπει με ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο.

Η εκγύμναση ξεκίνησε με τρέξιμο και εν συνεχεία δόθηκε έμφαση στα στημένα, όπου οι κυανέρυθροι έδειξαν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί.

Το κερασάκι στην τούρτα της απογευματινής προπόνησης ήταν το δυνατό οικογενειακό δίτερμα με το Λεωνίδα Μπίλη να χωρίζει τους παίκτες του σε δύο ομάδες, ενώ χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές δείχνοντας μεγάλο πάθος.

Με το πέρας της προπόνησης δόθηκαν στους ποδοσφαιριστές οδηγίες όσον αφορά την αυριανή ημέρα, καθώς το πρωί θα διεξαχθεί η τελευταία εκγύμναση και εν συνεχεία η αποστολή θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για τα Τρίκαλα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από τη σημερινή απογευματινή προπόνηση:

 

Related posts

Σαρωτικός με 4 μετάλλια ο ΖΕΥΣ Τρικάλων στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα πανελλήνιας συμμετοχής Παίδων-Κορασίδων

admin

Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Νίκος Σκόνδρας

admin

Χαμηλός αριθμός κρουσμάτων και σήμερα στα Τρίκαλα

admin