Trikalascore

Κρούσμα κορωνοιού και στο Δημαρχείο της πόλης

Συναγερμός στο Δημαρχείο της πόλης

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr «θύμα» του covid – 19 είναι από σήμερα και το Δημαρχείο Τρικάλων, αφού βρέθηκε θετικό κρούσμα.

Πρόκειται για υπάλληλο του Ληξιαρχείου και το περιστατικό εντοπίστηκε κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικό εργαστήριο. Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και αναμένεται να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο.

Το Ληξιαρχείο του Δήμου θα παραμείνει κλειστό από τις 27 Οκτωβρίου 2020 μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2020 Τρικκαίων.

Η συνεργασία για θέματα Ληξιαρχείου θα γίνεται για αυτές τις 14 ημέρες, ΜΟΝΟ κατόπιν ραντεβού ή για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις.
Ετσι οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται στον τηλεφωνικό αριθμό 2431351168 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dimot@trikalacity.gr

tv10.gr

Related posts

Εκ νέου μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος o Θανάσης Λιούτας

admin

Την Πέμπτη στην Πύλη, η κεντρική ομιλία του Θεόδωρου Χήρα

admin

Συνάντηση Σκρέκα – Breton στις Βρυξέλλες για το μέλλον της βιομηχανίας στην Ευρώπη – Πρόσκληση να επισκεφθεί βιομηχανικές μονάδες στην Ελλάδα

admin