Trikalascore

Ο Γιώργος Μήτσας στους Ικάρους Τρικάλων

Μια προσθήκη από το “πάνω ράφι” έκαναν οι Ίκαροι Τρικάλων στο τεχνικό τους τιμ καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον γυμναστή Γεώργιο Μήτσα ο οποίος θα είναι συνεργάτης του Γρηγόρη Γιασσάρη και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας.
Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ έχοντας σπουδές και πλούσιες εμπειρίες από τις ΗΠΑ όπου έχει συνεργαστεί σε summer camps των Ιλινόις, Iowa, LSU.
Είναι ο προσωπικός γυμναστής της Τρικαλινής Ολυμπιονίκη Φανής Τζέλη και του διαιτητή της super league Βαγγέλη Γρατσάνη.
Ο Γιώργος Μήτσας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως σύμβουλος φυσικής κατάστασης σε ομάδες εθνικών κατηγοριών ενώ έχει βραβευτεί από την ΕΑΣ ΕΓΑΣ Θεσσαλίας για πανελλήνιες κ διασυλλογικές διακρίσεις.
Οι Ίκαροι Τρικάλων καλωσορίζουν τον Γιώργο Μήτσα και του εύχονται κάθε επιτυχία στη νέα αυτή πρόκληση.

Related posts

Ολοκληρώνει στην Αθήνα τη Β’ φάση του UEFA C’ ο ‘Ακης Αζίζ

admin

Ολοκλήρωσε προετοιμασία για τον τελικό με Χανιά ο Α.Ο Τρίκαλα(PICS)

admin

Στις 7/9 το 2ο τουρνουά Basket 3X3 στη μνήμη του Αλέξανδρου Γκαμπλιώνη

admin