Trikalascore

Σακελλαρίου: “Ο Λάλας από την πρώτη ημέρα δεχόταν πόλεμο από ανθρώπους που κάνουν κουμάντο στο τρικαλινό ποδόσφαιρο”(PIC)

Ο γνωστός παλαίμαχος του Α.Ο Τρίκαλα, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να συναντήσει πριν λίγες μέρες το Χρήστο Λάλα και να συνομιλήσει μαζί του για το ενδεχόμενο να αναλάβει εκείνος τον Α.Ο Τρίκαλα, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις και το “ναυάγιο” των διαπραγματεύσεων, σχολίασε με νόημα στο Τrikalascore:

Τελικά τα πράγματα δεν πηγαν καλα για τον φίλο μας τον ΛΑΛΑ ο οποίος από την ημέρα που ήλθε στα Τρικαλα πολλοί Τρικαλινοί δεν τον ήθελαν να γίνει αφεντικό στην ομάδα ….με αλλά λόγια προτού αναλάβει καν την ομάδα δεχόταν πόλεμο από ανθρωπους που κάνουν κουμάντο στο τρικαλινό ποδόσφαιρο διότι υποστήριζαν ότι δεν έχει λεφτά !!!!τώρα ο επόμενος εαν δεν παραμείνει ο ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ ο οποίος για μένα είναι κύριος σε θέματα πληρωμών στην ομάδα νομίζω ότι είναι γνωστός ο επόμενος πρόεδρος …..πάντως εμείς όλοι είμαστε όλοι με τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ οποίος κ να αναλάβει κ πρώτος θα πάρω εισιτήριο διαρκείας !!!!

Related posts

Κοσμοσυρροή και ενθουσιασμός στις περιοδείες του Θοδωρή Χήρα: Προχωράμε μπροστά, το μέλλον είναι εδώ

admin

Ομιλία του Θανάση Λιούτα στη Βουλή επί του νέου νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας

admin

Παράταση δήλωση συμμετοχής στη Γ’ Εθνική έως 20/8

admin