Trikalascore

Δείπνο με καλλιτεχνικές προεκτάσεις στα Μεζεδοκαμώματα(PICS)

Ο Δήμος Τρικκαίων τίμησε το βράδυ της Κυριακής τη μνήμη του αξέχαστου Τρικαλινού στιχουργού Κώστα Βίρβου, ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του για πολλές δεκαετίες, κάνοντας το όνομα των Τρικάλων να ακουστεί πολύ μακριά.

Μετά την όμορφη αυτή εκδήλωση, η οικογένεια του Κώστα Βίρβου και οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν απαγγέλοντας τραγούδια που έγραψε ο μεγάλος συνθέτης, βρέθηκαν στο ταβερνείο τα “Μεζεδοκαμώματα” στα παλιά Μανάβικα.

Απόλαυσαν ένα άκρως ποιοτικό δείπνο με διάφορα gourmet πιάτα, που επιμελήθηκε ο ΣΕΦ για τις ανάγκες της εκλεκτής παρέας.

Στο περιθώριο του δείπνου οι συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν για την επιτυχία της εκδήλωσης, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν να πουν τα καλύτερα για την περιποίηση και την εξυπηρέτηση των ανθρώπων στα “Μεζεδοκαμώματα”.

‘Επειτα από μία όμορφη εκδήλωση το τραπέζι στα “Μεζεδοκαμώματα” ήταν το “κερασάκι στην τούρτα” για όλους τους συντελεστές και φυσικά τους συγγενείς του αξέχαστου Κώστα Βίρβου.

Οι φωτό που ακολουθούν απεικονίζουν με παραστατικό τρόπο όλα τα παραπάνω:

 

Related posts

Κώστας Σκρέκας: «Αξιοποιούμε τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και συνεργαζόμαστε με την Αυτοδιοίκηση για εξοικονόμηση ενέργειας και ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών»

admin

Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στα Τρίκαλα-2.845 σε όλη τη χώρα

admin

Πρόγραμμα και διαιτησίες των αγώνων κυπέλλου ΕΠΣΤ Τρίτης και Τετάρτης

admin