Trikalascore

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελληνορωμαικής πάλης στα Κάτω Πορόια Σερρών ο Αντιπρόεδρος της ΕΛΟΠ Κώστας Φάλιας(VIDS)

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελληνορωμαικής πάλης στα Κάτω Πορόια Σερρών.

Οι κορυφαίοι παλαιστές της χώρας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας δυνατές αναμετρήσεις , δείχνοντας ότι το ιστορικό αυτό αγώνισμα μπορεί να έχει λαμπρό μέλλον στην Ελλάδα.

Το παρόν στην κορυφαία παλαιστική εκδήλωση, έδωσε και ο Τρικαλινός Αντιπρόεδρος της ΕΛΟΠ, Κώστας Φάλιας, ο οποίος είναι συνεχώς κοντά στο άθλημα , το οποίο υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως αθλητής σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες.

Παρακολούθησε τους αγώνες παρέα με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ιωάννη Παγκαλίδη και αμφότεροι έμειναν ικανοποιημένοι από το επίπεδο των αγώνων.

Στο περιθώριο του τουρνουά, ο Κώστας Φάλιας μίλησε σε τοπικό κανάλι, δηλώνοντας τα εξής:

“Είναι η πρώτη διοργάνωση που γίνεται για την Ομοσπονδία για το 2021, μετά την πανδημία του Covid19 που δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα στον ελληνικό αθλητισμό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που διεξάγονται εδώ οι αγώνες. Να ευχαριστήσουμε από την πλευρά της Ομοσπονδίας τον τοπικό Δήμο. Σήμερα διεξάγονται εδώ οι αγώνες της Ελληνορωμαικής πάλης, αύριο θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των κορασίδων και της ελευθέρας πάλης . Συμμετέχουν συνολικά 270 αθλητές. Ευελπιστόυμε στην καλή συνεργασία με το Δήμο. Θα είμαστε σε επικοινωνία και θα είμαστε χαρούμενοι να διεξαχθούν εδώ και άλλου είδους πρωταθλήματα”.

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Φάλια από το 1′ και 40” του βίντεο:

Related posts

Και επισημα «Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Κώστας Θεοχάρης”

admin

Lockdown: Ανακοινώθηκαν νέα αυστηρά μέτρα στην Ελλάδα

admin

Συνέχισε το σερί το Δενδροχώρι με νίκη απέναντι στην αποδεκατισμένη από απουσίες Πηγή

admin