Trikalascore

Πρόθεση του Α.Ο Τρίκαλα να συνεχίσει ο Καλογιάννης

Την ώρα που στον Α.Ο Τρίκαλα δίνουν μεγάλη έμφαση στο θέμα του νέου τεχνικού, ένα καλό ερώτημα αφορά το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στους κυανέρυθρους ο βοηθός προπονητή Βασίλης Καλογιάννης.

Ο Καλογιάννης είναι δεδομένο ότι φέτος μπήκε μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, αναλαμβάνοντας ως πρώτος τεχνικός σε κρίσιμες αναμετρήσεις που έκριναν την παραμονή και αυτό έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τη διοίκηση, ενώ παράλληλα και ο ίδιος “ψήθηκε” προπονητικά.

‘Ετσι , οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση της διοίκησης αποτελεί να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στο πόστο του βοηθού προπονητή, δίπλα στο νέο τεχνικό που πιθανότατα θα ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Related posts

Nέα ενίσχυση με ‘Ανθη στον ΑΟ Τρίκαλα

admin

Η θέση του Δημήτρη Παπαστεργίου για τον κακό αγωνιστικό χώρο το στάδιο-Η απάντηση του πρώην Προέδρου της ΠΑΕ Τρίκαλα

admin

Παπαστεργίου: Οι ευχές όλων των τρικαλινών μαζί με τη Φένια Τζέλη στην Ολυμπιάδα

admin