Trikalascore

Αυγενάκης: «Αναμένουμε την έγκριση της επανέναρξης του συνόλου του ερασιτεχνικού αθλητισμού»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ενημέρωσε ότι οι λοιμωξιολόγοι θα αποφασίσουν την Παρασκευή (7/5) για το πλάνο που τους έχει κατατεθεί

Στη διάθεση των λοιμωξιολόγων βρίσκεται το πλήρες πλάνο του υφυπουργείου Αθλητισμού για την επανέναρξη του συνόλου του ερασιτεχνικού αθλητισμού, το οποίο θα συζητηθεί την Παρασκευή (7/5).

Αυτό γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο twitter την Πέμπτη (6/5) ο Λευτέρης Αυγενάκης, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να αναφέρει ότι περιμένει να δοθεί το «οκ» για να ξεκινήσουν σε πρώτη φάση οι προπονήσεις των αθλημάτων, όπου αυτές δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.

«Στην αυριανή συνεδρίαση των Λοιμωξιολόγων συζητείται το πλήρες πλάνο επανέναρξης του συνόλου του ερασιτεχνικού αθλητισμού που επανακαταθέσαμε.

Αναμένουμε την έγκριση επανεκκίνησης συντεταγμένα & σταδιακά, πρώτα προπονήσεων, με τακτική χρήση τεστ & αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα», έγραψε ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ.

A-sports.gr

Related posts

Ακόμη μια διάκριση για τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

admin

Υποψήφιος με το συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» και ο Βόπης Κωνσταντίνος

admin

Εκπαιδευτική διαδραστική ιστοσελίδα για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης των Τρικάλων από τις κατοχικές δυνάμεις

admin