Trikalascore

Αυγενάκης: “Στις 10 Μαίου ανοίγουν οι ακαδημίες και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός”

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι οι ακαδημίες και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα ανοίξει μαζί με τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, στις 10 Μαϊου.
Οταν ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία, θα ανοίξει και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, σύμφωνα με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε σε ερώτημα που αφορούσε τις ακαδημίες όλων των αθλημάτων και συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Οι Ακαδημίες και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στο σύνολο του θα ανοίξει όταν επιστρέψουν οι μαθητές στα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία και τα γυμνάσια».

Κατά συνέπεια, πιθανότατα στις 10 Μαΐου τα κολυμβητήρια, τα στάδια, τα γήπεδα και τα γυμναστήρια θα μπορούν να δεχθούν τους μικρούς αθλητές ξανά μετά από έξι ολόκληρους μήνες. Στα σχολεία υπάρχουν ήδη τα self test, στα οποία θα υποβάλλονται και τα παιδιά του δημοτικού

Related posts

Παρέμβαση Λιούτα για αποζημιώσεις σε Τρικαλινούς χοιροτρόφους

admin

Κυριακή και τηλεοπτικό το Α.Ο Τρίκαλα-Καραισκάκης

admin

Αθλητικά έργα 2,3 εκ. € το 2021 τον Δήμο Τρικκαίων

admin